Ajankohtaiset

 

KÖÖRI-LEIRI PERUTAAN KESÄLTÄ 2020!

Keski-Helsingin alueen partiolaisten kesäleiri Kööri on peruttu kesältä 2020. Kööri oli tarkoitus järjestää Kavalahden leirikeskuksessa 28.7.-3.8.2020. Leirille oli ilmoittautunut noin 280 partiolaista alueen lippukunnista.
Valtioneuvoston 22.4. linjauksen mukaan yli 500-hengen tapahtumat perutaan heinäkuun loppuun asti.

Vaikka leirin osallistujamäärä jää alle 500:n hengen, leirin johto katsoo yhdessä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kanssa, että koronavirusepidemia aiheuttaa riskin osallistujien ja tekijöiden terveydelle ja turvallisuudelle ja näin ollen leiri perutaan kesältä 2020.

Jälki-ilmoittautuminen

Kööri on päätänyt jatkaa ilmoittautumista koronan takia jälki-ilmoittautumisella, joka on varsinaisen ilmoittautumisen jälkeen auki kaksi viikkoa 1.4.-12.4. Jälki-ilmoittautuminen maksaa saman verran, kuin normaali ilmoittautuminen. Tämän jälkeen alkaa Köörin laskutus.

Lue lisää

Osallistu kilpailuun Köörin instagramissa!

Köörin instagram -tilille on laitettu kisa pystyyn, kun ilmoittautuminen lähenee loppuaan! Osallistumaan kisaan pääset kommentoimalla kyseisen kuvan alle kaverin, kenet haluat mukaan Köörille! Kilpailussa voi voittaa Köörmäisen yllätyspalkinnon, joka arvotaan ilmoittautumisen päätyttyä 31.3.2020

Lue lisää

Kööri tiedottaa koronavirukseen liittyen

Kööri tiedottaa 13.3.2020  Koronaviruksen leviämisen estämiseksi Suomen Partiolaiset ovat päättäneet 12.3. valtioneuvoston suosituksien mukaisesti perua kaikki yli 500 osallistujan tapahtumat toukokuun loppuun saakka. Myös partion muu viikkotoiminta on tauolla. Tämä ei kuitenkaan vaikuta Köörin järjestämiseen! Kööri järjestetään suunnitelmien mukaisesti heinä- ja elokuun vaihteessa 28.7.-3.8.2020. Mikäli koronavirusta ei ole saatu aisoihin viimeistään juhannukseen 20.6.2020 mennessä, leiri […]

Lue lisää

Köörin möötti 16.2. eli Köörin iltama kaikille johtaja-ikäisille!

Sunnuntaina  Partioasemalla (Töölönkatu 55) 16.2. järjestetään Köörin iltama, eli möötti (slangi sana tapaamiselle), jossa pääset kurkkaamaan ja kuulemaan lisää jo nyt tulevan kesän snygeimästä leiristä! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille lippukuntien johtajille samoajista ja vaeltajista aikuisiin! Paikan päällä on tarjolla huippu köörin lisäksi ruokaa ja hauskaa tekemistä! Merkkaa siis 16.2. kalenteriisi valmiiksi!

Lue lisää

Voit myös seurata Köörin uusimpia tapahtumia nyt somesta!

Klikkaa ja seuraa, saadaksesi Köörin tuoreet lööpit!