Ilmoittautuminen

Asset 4

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Ilmoittautumisaika Köörille oli 1.2.-31.3.2020. Ja jälki-ilmoittutuminen 1.4.-12.4. välisenä aikana.  

Ilmoittautuminen tapahtui Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan kautta. Ilmoittautumista varten tarvitsen partioID:n, eli käytäjätunnukset jäsenrekisteri Kuksaan. PartioID:itä on kaksi, huoltajien sekä osallistujaikäisen lapsen omat. Alle 18-vuotiaat tulee ilmoitaa täysi-ikäinen huoltaja. Mikäli sinulla on kysyttävää tai ongelmia Kuksan kanssa, ota yhteys lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan. Voit tutustua myös huoltajien kuksa-ohjeeseen.

 

Leirin hinnat:

 • Lyhyt leiri: 100€
 • Pitkä leiri: 150€ (pestissä toimiville johtajille 100€)
 • päivä hinta: 25€/vrk

Leiriavustukset ja sisarusalennukset

Leiriavustukset ja sisarusalennukset ovat niputettu yhteen matalankynnyksen stipendeiksi, joita voit hakea ilmoittautumisen yhteydessä! Stipendiä hakemalla voit saada 50% tai 100% pois leirin osallistumismaksusta taloudellisin tai sosiaalisin perustein. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja hakemuksiin vastataan ilmoittautumisen päätyttyä. Stipendi rahasto koostuu seurakunnalta sekä kaupungilta saadusta tuesta. Mikäli stipendi hakemuksia tulee paljon, saattavat stiendien määrät muuttua.

 • Sisarusalennus 10€
 • 50% stipendi
 • 100% stipendi

Kesätyöturva

Köörillä on kesätyö- ja kesälomatakuu johtajaikäisille! Eli mikäli et pysty töiden vuoksi osallistua Köörille taikka et saa lomaa, voit perua osallistumisen maksutta tai vaihtaa Köörin pitkän leirin lyhyeen toukokuun loppuun mennessä, 31.5. toimittamalla vapaamuotoisen todistuksen työnantajalta sähköpstilla osoitteeseen info@koori2020.fi

Osallistumis- ja perumiskäytännöt

Yli kolme yötä kestävillä kursseilla tai tapahtumissa huoltajan tekemä ilmoittautuminen tai suostumus tarvitaan kaikilta alle 18-vuotiailta. Tämän lisäksi jokaisella partiolaisella tulee olla maksettuna Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäsenmaksu.

 

 1.     Peruutukset tehdään aina osoitteeseen:
 2.     Osallistumismaksua ei laskuteta, jos peruutus tulee ennen ilmoittautumisen päättymistä 31.3.2020
 3.     Ilmoittautuminen on sitova ja tietojen muokkaus päättyy ilmoittautumisen päättyessä 31.3.2020
 4.     Alle neljä viikkoa ennen tehdyt peruutukset laskutetaan, ellei osallistuja löydä itselleen sijaista.
 5.     Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan.
 6.     Mikäli peruutus johtuu sairaustapauksesta, voit hakea lääkärintodistuksella leirimaksun partiovakuutuksesta. 

Tapahtuman keskeytyessä

Mikäli koronavirustilannetta ei ole saatu aisoihin 20.6. mennessä, leiri perutaan ja osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaann osallistujille.

Joskus leiri voi keskeytyä. Keskeytykselle voi olla useita erilaisia syitä, kuten läsnäolija sairastuu, läsnäolija kiusaa, käyttäytyy huonosti, kohtelee kaltoin toisia tai omaisuutta, tai läsnäolija on päihtynyt tai hänellä on päihteitä mukana. Kööri on partiotapahtuma ja patiotapahtumat ovat aina päihteettömiä.

Tällaisissa tilanteissa asiasta ilmoitetaan kotiin ja kotiväen tulee järjestää itse lapsen tai nuoren kotimatka. Edellä kuvatuissa tai muissa vastaavissa tapauksissa osallistumismaksua ei palauteta. Sairastapauksissa partiovakuutuksesta on haettavissa korvaus.

Osallistumalla leiriläinen hyväksyy leirin säännöt ja suostuu noudattamaan niitä.

 

Esteettömyys

Leiri on esteetön. Kavalahden tilat mahdollistavat osin osallistujien erilaisten tarpeiden huomioimisen.