Leiriläiselle

Köörin tärkein osa on tietenkin leiriläiset! Köörille on odotettavissa useamman sadan osallistujan ystävä porukkaa eli luvassa on runsaasti hauskanpitoa monien uusien, sekä vanhojen ystävien kanssa! Leirillä pääset tutustumaan myös Keski-Helsingin alueen muihin lippukuntiin! Meitä on sillä yhdeksästä eri lippukunnasta!

Kööri lyhyesti

Leirillä on paljon siistiä ohjelmaa kaiken ikäisille ja jokaiselle ikäkaudelle, niin sudenpennuista ja kolkista ihan aikuisiin asti! Kööri on mittakaavaltaan isompi, kuin lippukuntien omat leirit, joten Köörillä pääset varmasti kokemaan kaikkea siistiä!

Sudenpennuille ja kolkille suunnattu lyhyempi leiri järjestetään 28.7.-31.7. 2020 joka päättyy vierailupäivään 31.7. Seikkailijoille ja sitä vanhemmille on suunnattu pidempi leiri, joka järjestetään 28.7.-3.8.2020. Leiriä ennen on rakennusleiri 27.7. ja leirin jälkeen purkuleiri 4.8, jotka ovat suunnattu johtaja ikäisille.

Valmistautumisvinkit!

Tänne päivitetään ja kootaan kevään ajan valmistautumisvinkkejä sekä tietoa Köörille.

Ensimmäisenä vinkkinä on Köörin some-kanavat! Niistä pääset jo nyt fiilistelemään tulevaa leiriä, sekä seuraamaan leirin valmisteluja!

instagram

@koori2020

Instagramissa

TikTok

@koori2020

TikTokissa

facebook

Kööri 2020

Facebookissa